HCF doet mee aan de Midnightwalk Franeker op 9 december

Nog dik 2 weken te gaan, tot de Midnightwalk Franeker op 9 december 2023 van start gaat! En wij zijn als HCF trots om mee te mogen doen met dit mooie evenement, wat er precies gaat gebeuren houden we nog even geheim..

Bijna 1500 lopers doen al mee aan deze unieke wandeltocht van ruim 7 kilometer. U kunt zich via de linke onderaan dit bericht nog opgeven, maar let op vol is echt vol.

De Midnightwalk is een avondwandeling van 7,5 kilometer door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven c.q. instellingen. Ze willen de deelnemers kennis laten maken met plekken die zij nog niet kennen of die plekken vanuit een geheel ander perspectief laten ervaren. Verdeeld over de route willen zij de deelnemers verrassen met kunst en cultuur in verschillende vormen. Hierbij kunt u denken aan optredens van een orkest, band, zanger(es), koor of dansers maar ook zeker aan theater en kunstvoorstellingen. Het karakter van de Midnightwalk is saamhorigheid, het (her)ontdekken van je eigen stad en het meemaken van verschillende culturele ervaringen. De wandeling start rond half 8 ´s avonds vanaf de Breedeplaats eindigt rond 23:00 uur op de Breedeplaats alwaar we tot 00:00 kunnen genieten van muziek in een tent.

De opbrengst van de tickets gaat naar twee geweldige goede doelen: Stichting Present en Sterke Yerke. Daarnaast vraagt de organisatie om iets mee te nemen voor de voedselbank, samen maken we het verschil.

Inschrijven kan via deze link 

Of via de website: Midnightwalkfraneker.nl